NUFFNANG ADS

TRANSLATE THIS SITE

WE'RE A 100% ONLINE BOUTIQUE. SO, THERE'S NO PHYSICAL STORE YET!!!

..FOLLOWERS..

..PLEASE FILL UP THE DETAILS BELOW TO EXPEDITE ORDERING PROCESSES..

ORDER FORM

Status Of Customer* : New Customer
Regular Customer
Reseller (Health&Beauty / Korean Fashion Only!!!)
Types Of Purchase* : Retail
Wholesale
Dropship (Health&Beauty / Korean Fashion Only!!!)
Types Of Product* : Health & Beauty
Hijab
Korean Fashion
Bags
Others

CUSTOMER DETAILS

Reseller Name (Dropshipper Only!) :
Reseller ID No. (Dropshipper Only!) :
Full Name* :
Email Address ( IMPORTANT! )* :
Mobile No* :
Delivery Address* :
Postal Code* :

ORDER DESCRIPTION

Items / Code / Qty* :
Postage Via* : PosLaju West Malaysia (W/M)-Domestic
PosLaju East Malaysia (E/M)-Domestic
Register Post/e-Parcel (2kg&above only)-Domestic
PosLaju EMS (Express Shipping)-International
Malaysian Registered Mail-International
Payment Via* : MAYBANK
CIMB BANK
BANK ISLAM
PUBLIC BANK
PAYPAL-Local Buyer (Credit Card)
PAYPAL-International Buyer (Instant Transfer)
WESTERN UNION
Payment Method* : Cash Deposit Machine (CDM Bank-in)
Funds Transfer (ATM Transfer)
Funds Transfer-Internet Banking (Instant Transfer)
Funds Transfer-Internet Banking (Interbank GIRO Transfer)
Due Of Payment* :

TERMS & CONDITIONS

SERIOUS BUYER ONLY!

Booking period within 2 days before payment & valid once payment done

Deposit NOT REFUNDED if booking is cancelled

Goods sold are NOT RETURNABLE/EXCHANGEABLE

We will NOT RESPONSIBLE for any damage/lost items upon delivery process.

I AGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE
I DISAGREE TO YOUR TERMS & CONDITIONS LISTED ABOVE

WELCOME TO DINANI BOUTIQUE->The BEAUTY and FASHION Obsession-> Wholly own by DINANI ENTERPRISE (PG 0264258-H)

THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA - Breast Enlargement & Firming



* We sell only the top quality products from Thanyaporn in original sealed packings.

* New unopened bottle of 100% Pueraria Mirifica capsules in  
original packaging.










## LIMITED TIME OFFER ## 

RM45 ONLY!!!
..FREE POSLAJU..

2 UNITS : RM80 ONLY!!!
..FREE POSLAJU..

* FREE 1 BAR U.S.A BREAST FIRMING SOAP *

Note:
* Promotion valid while stock last *
* If U.S.A Breast Firming Soap out of stock, we will substitute with any other soap in stock *

1 bottle = 60 capsules ( 2 months usage )
1 capsule contains 150mg Puereria Mirifica.

  • The proposed daily dosage is 1-2mg/kg.
  • Women with a body weight 75 kg and above can take 1 tablet every day.
  • Women with a body weight of less than 75 kg of seed per day to take a capsule containing 100mg Puereria Mirifica.
  • Or women who have less than 75 kg body weight to take 1 tablet every 2 days.
Pueraria Mirifica is a plant that grow in the highlands of Northern Thailand. It has estrogen-like effects are very great. It has been used for centuries as an anti-aging. Pueraria Mirifica is also famous for natural breast enlargement and breast.

Phytoestrogens in Pueraria Mirifica contained a positive impact in the treatment of osteoporosis, treatment of menopausal symptoms and prevention of cancer caused by hormone imbalance Phytoestrogens are not hormones, but they provide the same benefits as estrogen, which is the main source that contributes to breast enlargement . Phytoestrogens maximize blood flow and estrogen breast tissue. Your breasts will get bigger and more flexible and robust.

Pueraria Mirifica refreshing organs and fatty tissue around the breast. It also supports collagen that provides a beautiful and elastic in nature. Pueraria Mirifica also contains extracts and deoxymiroestrol miroestrol that can affect the shape of the breast reconstruction is more relaxed as a result of hormonal changes and chewed the age factor. In fact, it is also promising for the fuller bust beauty and seductive as each woman desired. Privileges Pueraria Mirifica also can give a perfect shape, especially at the bust and hips. The result of using it regularly would have an impact on breast size to the size of the original dream.

Pueraria Mirifica also contains anti-cancer agents that can stunt the growth of cancer cells in people with breast cancer. It helps women free of breast cancer, which is the main killer disease of women, namely by preventing the growth of these cells.


Who can get benefit from using Thanyaporn?

  1. Mothers who need breast firming and breast enlargement.
  2. Women who feel they were born with breasts that are too small for their body.
  3. Women who have breast implants but need more breast tissue covering their breast implants.
  4. Women who have lost weight and need increased breast size and firmness.
  5. Women who have had breast implants removed and need breast firming and enlargement.

Who has problems obtaining results with Thanyaporn?

  • Women who have diabetes experience difficulty in gaining results and this product often does not work for them. If you have diabetes your chances of having successful results are greatly diminished due to a malfunctioning endocrine system.
  • Women who have drastically low body fat from being athletes, or who have anorexia/bulimia. If your body fat ranges 0% to 7%, Thanyaporn will not work for you. Breast size is comprised of fatty tissue stored in the connective tissues of the breasts. The more weight you lose the flatter and smaller your breasts will be.

Pueraria Mirifica should not be used by woman under 20 years of age as the body is not fully grown yet. Also pregnant woman should consult their doctor first. Please follow the dosage on the package.

Mengapa anda perlu memiliki Thanyaporn Breast Capsule ?

1. Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2. Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri
3. Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4. Berkualiti tinggi

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.

Kesan Penggunaan:

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

Amaran : Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.

Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

1. Menambah saiz payudara.
2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
4. Menganjalkan kulit yang melendut.
5. Melambatkan proses penuaan.
6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
9. Mengetatkan vagina.
10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
12. Menambah tenaga dan kecergasan
13. Mengatasi masalah sukar tidur
14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

  • Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
  • Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
  • Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
  • Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.
KHASIAT PUERARIA MIRIFICA

KULIT
- Menganjalkan kulit yang telah melendut
- Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
- Mengurangkan garis-garis halus
- Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
- Menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
- Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
- Melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
- Merawat jerawat dari dalam
- Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
- Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
- Melambatkan proses penuaan secara berkesan

KUKU
- Mencegah kuku dari menjadi lemah dan rapuh
- Menguatkan kuku agar tidak mudah merekah dan menyerpih
- Meningkatkan dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat dan kuku akan kelihatan lebih bersinar dan tidak pucat

RAMBUT
- Mencegah rambut dari menjadi lemah, tidak terurus dan tidak bermaya
- Mengawal rambut dari menjadi rapuh dan bercabang
- Menggalakkan pertumbuhan rambut baru
- Mengawal keguguran rambut
- Melambatkan penuaan rambut dan mengawal rambut dari beruban
- Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat

BADAN
- Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
- Membentuk dan merampingkan badan tanpa bonjolan lemak yang hodoh
- Mencantikkan badan anda tanpa geleber yang memalukan

PAYUDARA DAN PUNGGUNG
- Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
- Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
- Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
- Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
- Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
- Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

RAHIM DAN VAGINA
- Mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal
- Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
- Merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
- Melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan
- Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
- Menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
- Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami, keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

KESIHATAN
- Menambahkan kesegaran, tenaga dan meingkatkan kadar libido (ketahanan)
- Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
- Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung, arteriosclerosis, sesudah menopos dan osteophorosis
- Mengurangkan penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi
- Mengurangkan penyakit yang berkaitan dengan mata seperti katarak, kornea, rabun jauh dan lain-lain
- Menghalang mood swing akibat kekurangan estrogen dalam tubuh 

TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA

PutriZ : Dari segi saiz, mmg nmpk ade peningkatan..sbb sblm ni sy pakai bra saiz 32A/34A je (ikut brand bra). tp lps sbulan amik typorn, sy dah tak leh pakai bra 32A..mmg birat la bdn la jadinya psl dah ketat. baru2 ni beli bra baru kt avon saiz 34B..baru rasa selesa. tak penah2 pakai cub B. mula2 trgezut gak..biar betikkk.. pastu perasan gak kaler nipple makin cerah..keputihan pun dah kurang...period pun dah tak sakit. mgkin kombinasi typorn + MB kot.. awal2 dulu sengal2 gak kt situ, tp bila dah amik dlm 2 mggu, baru rasa ok.

YUKI : sy baru try dlm 6 bijik je .. itupun kejap amik , kejap lupa.. rase breast cam mengeras dan tegang tp bentuknya tu blom seperti asal..---saiz bra pun nak kena tukar dah nie.. alamakk .. takut jd besar terjojol lak kang.. kite cuma nak tegangkan je bukan nk besarkan lagik..

xxxx - Ipoh : Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

Erin : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih!!

Catalina : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya...:pompom::pompom::pompom

TESTI - Sohara - Kangar: Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kak kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah . 'credit to Kak Zu' 

TESTI - salam, nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm lps 2 months nnt Insya-Allah kmila kasi another testi. selain drp amik kapsul yg ni kmila combinekan skali ngan Vit E 400IU selang sehari minum susu fresh kotak kecik tu takut gak minum byk2 susu kang badan lak yg naik skali..huhuh so far x dek lak selera makan bertambah sbb kmila pon mmg on diet sesapa yg baru nk cuba tu better try laa cepat2 Insya-Allah ok. 'credit to catalina'

TESTI - memang ada perubahan, walaupun kita ank dara, tp sblm ni breast macam x firm, tp bila dah makan seminggu lbh, mmg nampak tegang n firm, bila bukak bra sebelum mandi rasa sakit jer, n masa mula mula makn rasa berdenyut denyut especially belah kanan, mmg ada nampak perubahan, kita ambik dgn susu sekali.tapi sbb kebelakangan ni kena resdung, kita ada ambik medicine lain, mungkin mengurangkan sikit thanyaporn ni, tp setakat ni mmg positif, nak comparekan ngan jamu sblm ni, thanyaporn ni mmg lagi berkesan.'credit to intan_sari'

TESTI - lupa nak update pasal pil Thanyaporn tu...Ling dh mkn seminggu lebih and tujuannya utk boost up kan boobs....sekali punggungku yg up! Ramai kawan2 kata punggung Ling mcm bulat especially bila pakai jeans...ada sekali tu my frem pompuan la..tepuk punggung i sebab dia kata mcm geram jek...hahahahhaha.....hubby....xyah cerita la kan!kuikuikui. 'credit to DarLing79'


Add to Cart

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...